Äänentoisto ja valaistuspalvelut

Custom Events on tapahtumatekniikan palveluita tuottava yritys Porista. Henkilökunnalla on pitkä ja laaja kokemus äänentoisto- ja valaistusalalla. Tuotamme tapahtumanne tekniikan ratkaisut luotettavasti ja ammattitaidolla.

Äänentoistopalvelut


Meillä on vuosien kokemus erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien äänentoistosta. Olemme vuosien saatossa toimittaneet äänentoistoratkaisuja  mm. juhliin, urheilukilpailuihin, konsertteihin, festivaaleille, musiikkitapahtumiin, puhetapahtumiin, messuille, teatteriin yms…

Valaistuspalvelut


Suunnittelemme kanssasi tapahtumaasi näyttävän valaistuksen. Meiltä löytyy ratkaisut niin erilaisten tila- ja tunnelmavalaistusten tekemiseen kuin myös konsertti- ja festivaalikäyttöön.

Messuosastot ja messumatot


Trussien, valojen ja erilaisten elementtien avulla saamme luotua näyttäviä messuosastoja, jotka suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Meiltä saat ostettua myös laadukkaita messumattoja lähes kaiken värisinä. Asennettuna tai ilman.

Laitevuokraus kiinteään asennukseen tai keikalle


Yksittäisten tilaisuuksien ja tapahtumien lisäksi voimme vuokrata, myydä ja asentaa laitteita myös kiinteään käyttöön. Suunnittelemme kanssasi kustannustehokkaan ja laadukkaan tilaasi sopivan järjestelmän, joka toimitetaan sinulle asennettuna. Huolehdimme puolestasi myös laitteiden huollosta ja ylläpidosta.

Tunnelmaa juhliisi?

Tila- ja tunnelma-valaistukset häihin ja juhliin.

Lue lisää palvelustatamme:

CustomWeddings.fi